En aquest bloc podreu veure el procés de conservació-restauració de l'escultura principal i un dels quadres del Retaule de Sant Josep de la parròquia de Son Servera. La intervenció s'ha fet durant el mes de març 2014 i ara podeu veure els resultats a l'església.
Les restauradores (Marga Massanet i Cecía Servera) vos convidam a participar en el projecte comentant, difonguent en les xarxes socials i compartint amb qui volgueu.

IMATGES DESPRÉS DE LA INTERVENCIÓAbans del tractament
                                                                 Després del tractament.Mà dreta abans i després de la intervenció. S'ha encolat el dit trencat, netejanat i eliminat els repintats, hem estucat i reintegrat cromàticament.


Peanya abans i després de la restauració. Hem eliminat el repintat verd del centre, netejat els daurats i reprodu:it la motllura perduda a causa de l'atac del xilòfags. Hem recuperat el platejat que havia sota el repintat i el daurat té de nou la seva lluentor.
Imatge abans del tractament, amb repintats, bruticia i una esquerda a la fusta.
Imatge després del tractament. Neteja dels repintats i estucat de l'esquerda. El color que se veu és l'original.


 Jesús Infant abans i després de la restauració.  Les taques verdes de la imatge superior són pèrdues de policromía. En la imatge inferior les hem reintegrat amb la tècnica del tratteggio (a base de petites ratlles) per tal de diferenciar la nostra intervenció a curta distància.