En aquest bloc podreu veure el procés de conservació-restauració de l'escultura principal i un dels quadres del Retaule de Sant Josep de la parròquia de Son Servera. La intervenció s'ha fet durant el mes de març 2014 i ara podeu veure els resultats a l'església.
Les restauradores (Marga Massanet i Cecía Servera) vos convidam a participar en el projecte comentant, difonguent en les xarxes socials i compartint amb qui volgueu.

diumenge, 16 de març del 2014

LA NOSTRA RESTAURACIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Des de que vàrem començar la restauració del Sant Josep els mitjans de comunicació locals i illencs s'han interessat i han fet ressò de la nostra tasca. Estam molt agraïdes per l'ajuda que això suposa per nosaltres, ja que així podem donar a conèixer a més gent el que fem. Si bé, normalment, tothom aprecia la conservació del patrimoni, moltes vegades no se sap que una peça es restaura fins que ja està la feina feta. Nosaltres hem tengut la sort de tenir una petita repercussió durant la restauració i això fa que el nostre objectiu de difondre les primeres passes d'aquest projecte i la intenció de continuar restaurant peces d'aquest retaule en un futur sigui una mica més fàcil. 

Aquí vos deixam el recull de referències que ens han fet. Si surt alguna cosa més l'afegirem a aquest post. 


Diario de Mallorca, 27 de febrer. 
Diario de Mallorca, 12 de març.
CALA MILLOR 7. Sortim a l'edició digital i en paper.




















Vídeo inserit a http://tvserverina.com/la-restauracio-de-sant-josep/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada