En aquest bloc podreu veure el procés de conservació-restauració de l'escultura principal i un dels quadres del Retaule de Sant Josep de la parròquia de Son Servera. La intervenció s'ha fet durant el mes de març 2014 i ara podeu veure els resultats a l'església.
Les restauradores (Marga Massanet i Cecía Servera) vos convidam a participar en el projecte comentant, difonguent en les xarxes socials i compartint amb qui volgueu.

dilluns, 24 de febrer del 2014

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. 

Aquest projecte sorgeix de la iniciativa de la parròquia, la regidoria de patrimoni de l'Ajuntament i les dues restauradores que l'exerciran: Cecía Servera i Marga Massanet. Si voleu saber més de nosaltres feu click sobre els nostres noms en la secció de "qui som?".


A través d'aquesta eina volem posar en coneixement de tot aquell que estigui interessat d'alguna manera, el procés de conservació-restauració que es durà a terme. Pensam que com a patrimoni de tot el poble de Son Servera aquesta intervenció ha de ser difosa per a que la gent pugui conèixer el que forma part de la seva història i que ha estat durant tants anys amagat. 


Si feu click en el següent enllaç podreu consultar el projecte i saber de primera mà d'on sorgeix aquesta iniciativa i per què pensem que és important. Endavant!

PROJECTE CONSERVACIÓ-RESTAURACIÓ COMPLET

També vos convidam a contestar una sèrie de preguntes que hi ha a la part dreta d'aquest bloc. D'aquesta manera podrem saber una mica millor com enfrontar-nos a la continuació d'aquest projecte en un futur, que esperem que no sigui molt llunyà. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada